070-747 10 57

henrik@vsmontage.se

Tjänster

Vad vi erbjuder:

Vi utför tjänster i huvudsak i Västerås inom följande områden:

  • Rörarbeten
  • Värmepump
  • Badrumsrenovering
  • Nyinstallationer
  • Växlarbyte
  • Vattenburen golvvärme
  • Stambyten service
  • Reparationer

Vi utför även nyinstallationer, vattenburen golvvärme, reparationer samt övriga rörarbeten.

Vi har nära samarbete med plattsättare, elektriker, snickare och sanerare (asbest).

Installation av värmepump 

Om du redan har vattenburet system i din fastighet är det oftast en mycket god idé att satsa på en värmepump. Har du stor tomt kanske du väljer jordvärme. Men vanligast är bergvärme eller luft vatten. Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna med en kalkyl! Vi installerar i första hand Nibe värmepumpar.

Köks- och badrumsrenovering

Kök och badrum är platser i ett boende. Det är också de platser där risken för vattenskador är stor. Anlita därför alltid en rörfirma för en badrumsrenovering istället för att chansa själv. Vill du även ha hjälp med att välja bra och funktionella lösningar och material så hjälper vi till!

Pannbyten

Om din fastighet har en gammal oljepanna eller en elpanna som gör att din uppvärmningskostnad ligger högt kan det vara en god ide att byta ut dessa. Att byta till ny panna kan få ner förbrukningen eller det bästa, byt till värmepump bäst för miljön och mest ekonomiskt.

Konverteringar

Om ditt hus värms upp med direktverkande el är ett alternativ att byta ut systemet till vattenburet istället. Med vattenburet system kan du välja om du vill installera en elpanna, eller satsa på en värmepump.

Servicearbeten

Vi utför alla typer av servicearbeten. Många servicearbeten är ofta ett akut problem hos dig som kund. Det kan till exempel vara stopp i avlopp, ett läckande rör, en rinnande toalett eller en frusen vattenledning. Vid ej akuta arbeten använd gärna intresseanmälan. Dessa arbeten debiteras oftast på löpande räkning, vilket innebär att du som kund betalar för den tid och det materiel som går åt.

Stambyten

I äldre fastigheter kan det bli aktuellt med stambyten för att eliminera risken för vattenskador p g a att stammarna helt enkelt är för gamla och riskerar att gå sönder. Vi utför stambyten i alla slag.

Vattenrening eget vatten

Har ni egen vattentäkt och osäker på det vatten ni dricker? Vi tar prov och skickar på analys, ni får då svar på vattnets kvalitet samt eventuella åtgärder med prisförslag.